Garantie en Klachten

Ik geef om de handgemaakte producten en doe logischerwijze mijn best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Er geld een garantie termijn van 4 weken. Mocht er nadien een gebrek ontstaan, meld dit dan alsnog. Ik probeer altijd tot een nette oplossing te komen. 

Stuur bij contact altijd een foto mee waarop het defect zichtbaar is.

Wees u er van bewust dan 'niet' edele metalen kunnen verkleuren op den duur. Dit heeft niks met de kwaliteit te maken. Deze metalen worden aangetast door huidzuren, en zuurstof uit de lucht. Wil je er zeker van zijn dat je lang plezier zult hebben van de sieraden kies dan bij voorkeur voor sieraden waarvan de metalen gemaakt zijn van RVS gold-plated deze verkleuren nauwelijks.

 

Probeer blootstelling aan het volgende te voorkomen:
- chloor water
- zee water
- zeep 
- alcohol
- schoonmaak artikelen en andere bijtende stoffen

 

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@createdbycharon.nl. Tevens is het voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.